IDAG KÖR VI EN HALV REPRIS AV IGÅR

Vaknar upp denna morgon till snö på marken, om inte bara ett tunt lager, men ändå! Dessutom hade jag fått mail om att årets sista uppsats hade blivit rättad och jag fick… A, vilken jäkla bonusjulklapp alltså!! Så glad och nu känner jag mig tusen gånger lugnare inför det muntliga provet på månag.
 
Förövrigt, vi håller på att vakna till liv igen och har nog snart laddat upp batterierna tillräckligt för att kunna åka ut till Västis igen. Idag bjuder jag på gårdagens favoritbild som är på hela min familj, det är bara brorsans flickvän som saknas. Utan er hade jag inte klarat av det här året, det kan jag lova, så tack för att ni är ni!
 
 

0 Replies to “IDAG KÖR VI EN HALV REPRIS AV IGÅR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *