JULAFTON

God jul allihopa. Jag har haft en alldeles underbar julafton med både min familj, min älskade Patriks familj, farmödrar/farfäder, fastrar, kusiner, en mormor och galet mycket julklappar i omgångar! Jag har aldrig haft en sån hektisk julafton tror jag, men oj vad vi har haft det trevligt. Det är första julen som vi firar tillsammans på riktigt, som sambos och med bådas familjer, förra året var bara Patrik med hos mig och familjen på julafton, så det har varit en speciell dag.

Nu är vi hemma igen och tar igen oss. Imorgon åker vi ut till Västergarn igen och fortsätter julfirandet genom att äta rester och ha det mysigt med min familj och mammas sida av släkten. Vi har fått så otroligt mycket hushålls-apparater, kaffekoppar, fina öl- och vinglas och annat till hemmet och jag är så himla nöjd, håller redan på att packa upp lite ur alla påsar och putta in i skåpen.

 
Förresten, jag och min fina kusin Emmie lyckades för en gångs skull fastna på bild tillsammans. Aldrig har vi varit så söta som idag när vi satt på lammpläden i väntan på tomten och tindrade med ögonen.
 
 

0 Replies to “JULAFTON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *