MAGONT OCH KVÄLLSFIKA

JAAAA, jag hann skicka in mitt sista arbete i programhanteringskursen idag. Lättnad, samtidigt som jag nu kommer oroa mig för bedömningen innan jag vet att den är rättad. Kändes som en och annan trasselknut till en början, men på ett eller annat sätt så lyckades jag lösa ut de flesta problemen i ett program och med ett ämne som jag aldrig jobbat med förut. Det är bara att hålla tummarna att det räcker hela vägen!
 
Ikväll har vi ätit risgrynsgröt och skinksmörgås. Enkelt ska det va. Jag har haft en sån himla magvärk och trott att jag skulle behöva tuppa av flera gånger om, men nu är det över och jag har duschat, skickat in mitt arbete och kollat lite tv. Ska leta lite klädinspiration på nätet och ta en kvällsfika med min fina pojkvän. Sa jag förresten att han kom hem med en blomma till mig i fredags? Min fina Patrik.
 
 

0 Replies to “MAGONT OCH KVÄLLSFIKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *