DET FINNS SÅ MYCKET ATT VARA TACKSAM FÖR

Äntligen fredag och det som stundar är helg och mysigheter. Vi har faktiskt en ganska välfylld helg framför oss, min kärlek och jag, några av planerna innefattar båtåkning, solning, bad, trevligt umgänge och ikväll middag med min fina kusin! Sånt här tycker jag om, så mycket så mycket.

Jag har legat och solat/läst på en solig terass några timmar idag och doppat mig några gånger i poolen, vilket har varit väldigt skönt. Nu är jag dock hemma igen och har förberett inför kvällens middag. Tänkte bjuda på ugnsrostade rotfrukter så har stått och skurit upp allt nu, kryddat på med timjan och örtsalt och hällt över en skvätt olivolja. Plåten ska bara in i ugnen sen när det är dags, så enkelt och det blir så gott!

Igår tänkte jag på hur tacksam jag är och på hur viktigt det är att faktiskt fokusera på allt man har. Som jag skrev på min twitter igår ”När allt känns som det går åt fel håll så ska man verkligen visa sig själv det fina i livet. Det finns så mycket att vara tacksam för.” Och det är precis så det är, man måste ibland trycka fram det där braiga, det där man brinner för, det där man lever med och allt det där andra som man håller kärt, det som är fint. För det är ingen dans på rosor att vara en levande människa, men man behöver bara bli påmind om det som faktiskt spelar större roll än motgångar, livets lågor.

 
Nu: fredagsmys.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *