HAN ÄR DET FINASTE JAG VET

En ny dag, nya möjligheter och allt sånt där. Jag ska städa, imorgon får vi nämligen finfrämmande av bästa Empa och jag tycker att det ska bli så kul, vi har inte hunnit träffats på så länge och hon har inte ens sett hur vi bor ännu! Men imorgon, imorgon!

Min kärlek försvann strax efter halv sju för att gå och jobba idag, han har sovit lite bättre i natt än de föregående nätter vilket glädjer mig. Önskar många gånger att jag visste precis hur jag skulle kunna få honom att somna, det gör så ont att se någon så nära må så dåligt och veta att kroppen stretar emot allt naturligt som sömn, beroenden och hunger. Jag slumrade i alla fall om och sov fram till nio ungefär, innan jag tog mig i kragen och gick upp. Har blivit så mycket tröttare på senaste tiden, vilket gör att jag inte har några som helst problem att ibland somna mitt på ljusa dagen, men då ska ni vet att jag verkligen skäms!

Ska fortsätta läsa lite bloggar och nyheter innan jag tar tag i maten till dagens lunchdejt. Har även ett mail att svara på från en av mina släktingar borta i Australien, så det ska jag se till att göra. Dessutom vet jag att farfar kommer glädjas när jag kommer med lite mer släkthistoria och updates från landet down under!

Njut av dagen allihopa!

 
 

0 Replies to “HAN ÄR DET FINASTE JAG VET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *