GE MIG EN SNEAKPEAK PÅ MORGONDAGEN

Den är här och den gör mig lite extra glad för stunden. Telefonen, min nya samsung-kompis, är så flashig så jag vet med mig själv att jag förmodligen kommer leka tummarna av mig på den. Hejaheja!

Ni undrar vad jag gör, eller? Njuter av sommaren och har det ledigt, alla planer blev ändrade och med det även mina schemalagda veckor med arbete. Söker styrka, letar efter ork, rutiner och allt annat som gått och gömt sig för stunden. Det finns där bakom hörnet, det vet jag, sen handlar det bara om att våga ta ett steg i taget och sätta den ena foten framför den andra. Jag tänker så mycket att jag tror att hjärnan ska spricka, är så förbannat nyfiken på vad framtiden för med sig att jag önskar att den som visste kunde skicka mig en sneakpeak över Facebook eller något annat socialt forum. Jag är hoppfull, jag vet att det bara kan bli bättre och jag lyssnade noga när min psykolog sa åt mig att det kommer vara en tung sommar, men jag känner ändå lite rädsla i min nyfikenhet. Missförstå mig rätt, jag vill bara hoppa fram ett litet kapitel och låta livet visa sig från en bättre sida. Jag tackar alla som kan titta mig i ögonen och säga ”allt kommer bli bra”, för det är på det sättet jag får bäst ork att tro på morgondagen. Framtiden har mer att ge, det tvivlar jag inte på.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *