MIN VACKRA SEGLARE

Jag ber om ursäkt till alla er som varit inne och läst i min helröriga blogg under dagen då jag suttit och pillade ibland koderna. Nu ser det ut som det gör och jag kommer fortsätta fixa efter hand, när jag har tid. Grunden gillar jag i alla fall, eftersom det är inläggen som hamnar i fokus och bilderna får mycket mer plats här i bloggen nu, vilket jag tycker är viktigt för att skapa lite ”good feeling” på bloggen.

Igår hade jag allt annat en lugn dag! Började morgonen med att träffa Virginia i stan för frukost på Hotell Scandic vid halv nio. Vi hade inte setts sen augusti, så vi hade otroligt mycket att prata om då bådas liv har förändrats väldigt mycket det senaste året. Riktigt mysigt att då kunna ta igen mycket genom en frukostträff innan vi drog iväg på olika håll. Jag tog mig ut till Västis för att umgås lite med min familj och farmor&farfar en stund och åkte sedan tillbaka hemåt för att därefter ägna kvällen med min älskade karl och hans pappa. Vi grillade hamburgare och stack sedan ut i skärgården med båten, där vi fick en helt underbar stund i solnedgången med bad och vinden vinande i håret!

Idag däremot, sov länge och har inte gjort mycket efter det. Patrik jobbar över och jag har precis slängt i mig en skål med yoghurt&müsli för att inte hungra ihjäl innan vi får tid att laga mat tillsammans. Håller tummarna för att han får gå hem snart så vi kan påbörja den myskväll som vi egentligen hade planerat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *