DET DÄR MED SVENSK SOMMAR

Jag som hade hoppats på att få vakna upp till soligt väder nu när jag är ledig igen och kunna fortsätta på min bränna, men ickesanicke! Istället vaknade jag av min kära sambos alarm vid sex och hörde hur det mullrar på håll, för att sen komma rakt över samhället där vi bor så fort han lämnat mig och gått till jobbet. Så jag låg kvar länge i sängen, kurade ihop mig som en boll under täcket och väntade tills ovädret hade försvunnit.

Ägnar istället dagen åt lite resesökande, handel och sortering av min hög med papper som för tillfället pryder matbordet. Slänger in en bild från förra veckans soltimmar så vi inte glömmer bort hur härligt varmt vi faktiskt kan ha det en svensk sommar.

  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *