EN BUKETT VITA TULPANER

Idag dressade jag upp i mina svarta Rydells-kläder och jobbade, har haft gaspedalen i botten hela dan! Så himla kul och oj vad man mår bra av att känna solens strålar skina en i ögonen och fräscha tulpaner. Dagens timmar försvann alltså väldigt fort, jag och mannen har hunnit med lite slö-tid i soffan/sängen och nu har jag äntligen fått ro att få dricka dagens första kopp kaffe (det var på tiden och min kaffeabstinens har inte varit nådig de senaste timmarna). Patrik tränar nu, så jag tänkte slänga ihop lite käk och ringa Empa! Go’kväll.
 
Har en speciell kärlek till vita tulpaner. MHM vad det är vackert! Och nu pryder det vårat bord, ger vårkänslor till lägenheten och doftar underbart!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *