DU ÄR EN SÅNG PÅ MINA LÄPPAR

Helgen passerade fort. Jag började veckan med att åka in till stan och handla och tog sedan med mig brorsan ut till oss, för att hjälpa han med lite plugg och för att få hänga lite tillsammans. Och uppå det fick han ju se var storasyster numera bor och håller till om dagarna. Vi mötte Patrik vid halv tolv och lunchade tillsammans alla tre på thai-restaurangen innan jag och Hugo slängde huvudet i hans mattebok och pluggade. Måndagskvällen spenderade jag och Patrik med att få en Ikea-kasse levererad med nya grejer till oss av hans föräldrar, middag och häng i soffan.

Vet ni? I lördags (efter en helhärlig och solig dag) hade jag rosé-premiär, så nu välkomnar jag våren/sommaren OCH ALLT UNDERBART SOM HÖR TILL!! Kan passa på att tipsa om Perfect Day’s vin som precis kommit ut på hyllan i systembolagets butiker. Mhhhhhm.

Nu har jag fått ännu lite positivare anda, det börjar hända grejer. Bra saker!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *