AND THAT’S WHAT EVERYONE’S TALKING ABOUT

I natt var det fullmåne och jag har inte sovit någonting förens de två timmarna mellan 06-08, då klockan ringde och gjorde sig påmind om verkligheten. Helt galet, låg klarvaken, skrev inköpslista och lekte i ICA-appen, lekte med surfplattan och stirrade i taket. Så ni gissar helt rätt om jag är trött nu, för det är precis vad jag är!

Vi var i stan vid niotiden, uträttade lite ärenden och for sedan hemåt. Jag har ägnat de senaste två timmarna åt städning och småpyssel inomhus. Solen verkar inte riktigt vilja vara med oss idag, men jag ger inte upp hoppet om våren och värmen. Ska ta ett varv med dammsugaren, göra mig en kopp kaffe och sedan börja gnola på middag.

 
LONDON 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *