THERE ARE SO MANY PEOPLE OUT THERE WHO WILL TELL YOU THAT YOU CAN’T. WHAT YOU’VE TO DO IS TO TURN AROUND AND SAY, ’WATCH ME’

Vilken dunderhärlig tisdag jag har haft! Mötte upp mamma i stan vid 10tiden, vi körde en liten secondhand-runda och fikade tillsammans på Fornsalen. Hann sedan med kaffe hos min kära faster och co, innan jag slutligen hämtade Empa för att dricka ännu mer kaffe och snacka en jäkla massa strunt. Och ja, så bra det kan vara att bara få ägna en hel dag bland folk man tycker så mycket om, det gör så mycket för sinnet och idag kan jag verkligen påstå att jag har fått ner fötterna på jorden, rensat hjärnan och skrattat mig till värk i magen. Precis så ska det va, eller hur?

Nu inväntar jag min snygga karl för sen middag här hemma!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *