JAG SLÅSS MOT TIDEN

Redan söndag och veckan är över! Jag har jobbat torsdag-lördag, vi var bortbjudna på middag hos Patriks föräldrar i fredags och till mitt föräldrahem igår och idag har vi följt pappa och brorsan i Vasalopps-spåret, fikat hos farmor&farfar och handlat/städat. En riktigt lugn ledig söndag och jag är så jäkla stolt över brorsan som fixade sitt första Vasalopp på en tid under 10 timmar!! Jag har precis pratat med honom över telefon, gråtit krokodiltårar av stolthet och knäckt en bira för honom. FAN VAD HAN ÄR STRONG OCH SÅ JÄKLA BRA!!
Jag må vara blödig ända in i själen, men bara tanken på att han tog sig fram hela vägen och gick i mål i Mora ger mig rysningar och mina ögon fylls av tårar. Är så imponerad att jag tappar orden!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *