THERE’S A TRUTH IN YOUR EYES SAYING YOU’LL NEVER LEAVE ME

Hellu pepz! Ny vecka igen och jag har med en positiv attityd redan börjat ta mig an veckans ”to-do-list”. Kom precis in från kylan efter en timmes powerwalk, jag passar på att få lite egen motion medan mannen jag bor ihop med är på fotbollsträning. Idag har jag jobbat, fixat present till minikusin som fyller år imorgon och roat mig med flera avsnitt Vänner. Jag har egentligen gått på min arbetsfria månad men har lyckats skrapa ihop några dagar med jobb till kalendern för att inte hålla mig helt sysslolös, vilket jag bara ser som positivt!

Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen och det är att min man är bäst i världen. Han tar ledigt och byter till sig en helledig helg (vår första gemensamt lediga helg väntar på oss i veckoslutet, det är rent av pirrigt i magen!) och han lagade en sån magiskt god korvstroganoff denna afton. Dessutom finns det ingen man i världen som kan ge mig de lyckorus han ger mig bara han blinkar åt mig och jag skrattar mig lycklig om dagarna på grund av honom. Han gör mig starkare än någon annan på jorden, han är kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *