SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Dagarna flyger på och jag med dem! Igår jobbade jag med blommorna hela dagen, riktigt härligt och kul att få komma ut och göra något när det verkligen bara kliar i fingrarna. Idag har jag tillbringat några timmar med Josse och Mio som kom ut och hälsade på, vilket var väldigt mysigt! Vi hämtade mat på thairestaurangen och lunchade här hemma tillsammans med Patrik som också kom hem och käkade. Tyckte verkligen att det gav mig fredagskänsla, så nu sitter jag här med ännu en kaffekopp, ska slänga ner lite kläder och tandborste i en väska och börja göra mig i ordning för färd söderut. Tänkte svänga förbi farmor&farfar på vägen, så hoppas att de är hemma och vill fika med oss och sen ska vi spendera kvällen med min familj och middag. Det blir mysigt! Vi bor kvar där till imorgon, på så sätt hinner man umgås mer och kan njuta av en hel afton ihop.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *