FÖR MED DIG ÄR INGENTING OMÖJLIGT

Morning pepz! Torsdagen skulle vara en ledig dag, jag hade endast en lunch (tur att jag hade förberett pastasalladen och bakat basilikabröd) inplanerad med min fina vän och ingenting mer, men dagen fick sig en helomvändning efter att jag fått samtal ifrån jobbet. Helt plötsligt hade jag gått med på att hämta ut och installera en dator på kontoret! Undrade ett flertal gånger under timmarna vid datorn om hur jag tänkte och vafan jag hade gett mig in på, MEN JAG FIXADE DET! Av lite support från fastlandet så var tillslut alla viktiga skylt-/beställningsprogram, internet och tre skrivare installerade. Ännu en gång fick jag ett tecken på varför jag gick teknikprogrammet på gymnasiet, det finns nog en mening med allt och jag fick en rejäl duns av självförtroende när jag hade klarat av projektet. HIGH FIVE liksom!

Idag hade jag redan vid åtta hunnit med en långdusch, lyssnat på fredagspodden, druckit kaffe och diskat. Ska gå iväg och handla lite om en stund och sedan se till att maten är klar när Patrik kommer hem på lunch. Fredagsmyser idag alltså!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *