OCH DU HAR TITTAT PÅ MIG IKVÄLL FÖR JAG ÄR FINARE ÄN JAG NÅGONSIN VART FÖRUT

Säg mig, när man har köpt en tomatplanta, då har man väl ändå nått höjden av vuxenpoäng? Vi får väl se hur det går och jag kan ju alltid hoppas att jag lyckas hålla den vid liv i alla fall några veckor framöver. Jag önskar mig några skördar av körbärstomater i utbyte mot god skötsel av plantan, så hejaheja!

Idag har jag jobbat och ja, det är bland det gröna/sköna/fina/växtrika och med buketter/orkidéer/krukväxter/plantor som jag kommer jobba med framöver. I vått och torrt, som man brukar säga. Det känns härligt med något jag ändå har gjort lite grann vid sidan av under 1,5 år och även fast att mycket redan är självklart så är jag lite pirrig i magen inför det som ännu ska läras in. Men oj vad det är kul med nya utmaningar och ökad drivkraft!

Ska strax åka och hämta min kära sambo, sen längtar jag efter en lugn hemmakväll med en god middag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *