LÅT MIG VISKA I DITT ÖRA SÅ ATT INGEN ANNAN HÖR

Den här veckan började jag med att tillbringa dagen hos Josse och lilla Mio, då vi hann med både lunch, promenad, lite bus, prat och fika. Så mysigt och verkligen energigivande. Kvällen spenderade jag mestadels i sängen, såg min favoritserie, halsov och pussade på min vackra karl. Tog även tag i och rensade upp lite i walk-in-closet:en som vi har, men som oftast är… för stökig för att ens kunna gå in i. Rensade min egen del av garderoben i söndags och jag tycker att det alltid är så jäkla skönt att få slänga ut onödiga plagg som bara tar plats och som man aldrig använder!

Idag vaknade jag strax efter sju och kastade mig upp eftersom jag hade en tvättid bokad. Tvättade under förmiddagen och lunchade sedan med min sambo som kom hem från jobbet en liten stund. Nu har jag dessutom hunnit rensa min mail-inkorg, bäddat rent, skrivit inköplista till sambon och diskat. Mhm, nu ska jag luta mig tillbaka en stund!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *