FRAMKALLNING AV ÅRETS BILDER

Fredag idag, igen. Och vi har ärligt talat sovit länge (min kära sambo ser nu ut att ha lite mer färg i ansiktet men eftersom han ännu har feberchockar av och till så är han hemma idag också), ätit frukost i sängen och pluggat med julmusik spelandes i högtalarna. Skratta inte åt mig, men jag älskar julen och allt som hör till som ni vet och jag är jämt tidigt med julmusiken. Den är vacker och så rofylld, perfekt att plugga till och bara ha i bakgrunden när man myser omkring här hemma, så därför tycker jag att det är helt okej att börja med den redan.

Idag fick jag hem bilderna som jag beställde i måndags och det kändes helt fantastiskt att kunna hålla i bilder från året. Det är så mycket bättre och roligare än att bara ha dem på mobilen eller ett externt minne någonstans, jag menar nu kan jag rama in dem och hänga upp dem på väggen! Är så nöjd, det här måste jag absolut göra fler gånger och dessutom fick jag dem i alla möjliga storlekar vilket gör det ännu roligare att fixa och ordna med. La upp dem på bordet och fotade så ni kunde få en sneakpeak på bilderna!

 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *