DET ÄR SÅ DET SKA GÅ TILL

Berättade väl att jag började min morgon med frukost i sängen? Finns det seriöst något bättre att äta dagens första mål bland täcke och kuddar och med ett inredningsmagasin i handen? Eller jag är en frukostmänniska så jag älskar lika mycket att sitta vid ett uppdukat bord med massa godsaker, men i alla fall. Frukost är mysigt. Och mina brieost-cravings är tillbaka så det är vad jag vill ha på varje macka numera, med en hög grönsaker såklart.

Nu i hösttider har jag gått på te:et igen, dricker flera koppar per dag. Konstigt att det kan vara så gott, men fick någon smak med jordgubb&passionsfrukt av mamma och den är favoriten just nu. Fruktigt te med hembakat bröd har blivit de mörka kvällarnas ljusa stund, den stunden är liksom helig på något vackert sätt.

 
 
 

0 Replies to “DET ÄR SÅ DET SKA GÅ TILL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *