SLUTFÖRT ÄNNU EN KURS

Söndagen var bra mysig. Vi åkte ut till Västis och fikade hos farmor&farfar och åt sedan middag hos min moster med familj. Det dämpade även min nervositet inför dagens muntliga examination, som jag precis har haft. Och med glädje kan jag meddela er att jag slutfört min andra kurs, företagsekonomi, med ett A också! Snacka om happy, det känns så himla skönt att kunna smälla in det när jag lagt ner så mycket tid och dessutom hade total blackout två gånger under den muntliga presentationen på grund av min nervositet. Haha, men nu kan jag skaka av mig den jobbiga känslan, sträcka på mig lite och bara vara så jäkla nöjd! Måste också komma ihåg och tacka min kärlek för att han stöttar mig och alltid agerar bollplank när jag frågar, undrar och är nervös om mina studier (han har dessutom alltid rätt). Patrik hjälpte mig redan på gymnasiet med ett muntligt engelskaprojekt som skulle redovisas i Skype och tack vare det fick jag VG i en kurs som jag hade jättesvårt för. Han vet precis hur han ska göra med andra ord, min fina sambo.
 
Om en vecka rullar nästa två kurser igång och tills dess måste jag vara redo för att göra prov på en gång så jag hinner färdigt med de kapitel och uppsatser som behövs göras innan Vietnam. Idag är det bara 3 veckor till vi sitter på planet!

De här två snyggingarna får agera bildmodeller idag, de kommer väldigt bra överens. Förmodligen för att den ena är stor, rolig och har skägg och för att den lilla ser upp till den stora och gillar skägg? Glädjespridare är ni båda två i alla fall.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *