MED KYRKKLOCKORNA KLINGANDE OCH SOLENS SKEN MELLAN TRÄDTOPPARNA

Igår gick allt tekniskt kunnande emot mig totalt, det var verkligen en sån där dag då jag ville säga som pappa säger om allt som har med teknik att göra; DET SKA BARA FUNKA!! Men nåväl, problem verkade lösa sig och jag kom ju faktiskt på efter 2,5 timme att jag hade satt batterierna åt fel håll i den nya fjärrkontrollen. Shit happens och så är det bara!
 
Idag har vi varit samlade med de närmaste och Patriks familj vid kyrkan. Och eftersom min kära sambo är ledig idag så kunde vi lyxa till det lite med en mysig frukoststund imorse, vilket vi har varit hemskt dåliga med på sistone. Jag älskar ju frukost egentligen, att sitta länge med mycket smått framför mig och en stor kopp kaffe, men när man äter frukost ensam så tar man inte direkt i från tårna, utan det är just vid såna här tillfällen när vi båda är lediga och har tid att äta frukost som man får passa på. Det tycker jag är riktigt mysigt. Det blir en lugn fredagskväll för imorgon är det kräftskiva på annan ort som gäller!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *