MITT MATARGA JAG

Däckade som en stock igår redan vid halv nio, efter en ganska sen middag och ett litet utbrott. Jag kan bli sådär, eller rättare sagt jag var så när jag var yngre, att jag blir så hungrig så jag blir arg och igår när jag var både trött och hungrig så fick min kära sambo alltså se en scen över hur det faktiskt kan se ut när mitt matarga jag tar över. Faktum är sen att all ilska gör att jag gråter hejdlöst, så mer allvarligt än så blir det egentligen inte och så fort jag har fått mat så blir jag en normal människa igen. Hehehe, men alla har vi våra dåliga sidor och det där är en av mina.Nåväl, har jobbat några timmar igår och idag, så har varit igång tidigt. Ska nu ägna eftermiddagen åt plugget, har ännu en inlämningsuppgift kvar att lämna in kommande vecka för företagsekonomins andra modul. Så jag ska ge järnet och skriva på uppsatsen så tangenterna flyger. Men först laddar jag upp med sen frukost och pussar från min kärlek.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *