TA ÅT DIG AV DET VIKTIGA

Godmorgon! Passade på att sova till halv nio idag efter en helg med ett alarm ställt på 05:45 och en måndagsmorgon då jag var uppe klockan sex och gick en powerwalk. Mamma och jag drog till Fårö en liten snabbis igår morse för att överraska mormor på födelsedagen och ha en liten stund tillsammans. Vi åt primör-frukost bestående av smörstekt svamp på mammas knäckebröd, på mormor och morfars soliga altan och det var väldigt fridfullt. Idag är mina planer att försöka avsluta min uppsats i företagsekonomi, ska alltså fortsätta analysera det faktum om vilken organisationsfördelning som jag skulle vilja ha i mitt påhittade teknikföretag. Ikväll har vi lite ärenden i stan och fika hos Emmie inplanerat, ska bli så trevligt och kul!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *