ATT SKRATTA ÄR VACKERT

Good morning! Vi hade en jättemysig kväll hos Emmie igår och timmarna bara flög iväg i takt med att vi pratade om allt mellan himmel och jord, diskuterade stora ting och skrattade ikapp. Tack underbara människa för det!

Vi köpte ett nytt skrivbord igår när vi var i stan, så nu sitter jag här och dinglar med benen, en tekopp bredvid mig och ett fat med vindruvor. Ljuva morgonstund, nyhetsmorgon står på i bakgrunden. Har en uppsats att avsluta och skicka in idag, sen måste jag börja med nästa uppdrag för min andra kurs så att jag inte tappar rytmen. Det är ju också så att jag måste se till att ligga i framkant och helst köra en rejäl omkörning av tiden och uppgifter innan vi åker till Vietnam, så jag ser till att inte missa några deadlines när vi är iväg.

 
 

0 Replies to “ATT SKRATTA ÄR VACKERT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *