FREDAG OCH PACKANDE

Snacka om att jag är felvriden i den här veckan, det är redan fredag och jag har typ onsdagskänsla i kroppen. Men tog en lång sovmorgon och har nu hunnit med frukost och lite tvtittande. Fick reda på mitt betyg på arbetet som jag skickade in tisdags och lyckades smälla in ett A, vilket gör att det känns extra bra att luta sig tillbaka och njuta av ledigheten!
 
Ska ägna dagen åt att plocka fram sånt som vi ska ha med oss och börja packa ner det i väskorna, så pirrigt och veta att vi snart är någon annanstans! Ska redan nu också lägga ner pass och viktiga nödvändigheter i handväskan så att vi inte glömmer det, det är ett skräckscenario som jag absolut inte vill vara med om. Kollade väder-appen som säger att det är mellan 30-35 grader de närmaste dygnen. DÖR VAD NAJS!
 
 

0 Replies to “FREDAG OCH PACKANDE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *