TÄNK ATT VI ÅKER SNART

Asså åh så härligt att bara få hinna med mysiga fikor hos dem man tycker om! Jag åkte hemifrån redan vid halv sju i morse för att tillbringa lite tid med mamma och brorsan och sen fika hos farmor&farfar (som är obligatorisk innan varje avresa). Hämtade ryggsäckarna när jag var hos hemma hos föräldrarna också, så vi kan börja packa nu. Både jag och Patrik har sagt att den här gången ska vi packa mycket mindre än sist. Och eftersom vi bara ska hänga på ödsliga stränder och paradisöar (eller okej, vi har två dygn i Chiang Mai också), så behöver vi i princip endast ha med oss badkläder. Kan knappt fatta att vi vaknar upp där om en vecka!!
 
Tänk att jag återigen ska få lyckan att tillbringa lata stranddagar med min karl. Här är från takvåningen när vi var i Da Nang, Vietnam. Det var magiskt!
 
 

0 Replies to “TÄNK ATT VI ÅKER SNART”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *