NU HAR JAG EN HEL MÅNAD LEDIGT FRAMFÖR MIG

Som rubriken säger, nu har någon form av sportlov/semester i en hel månad! Skickade in företagsekonomins sista arbete igår, så gissa hur skönt det är att kunna släppa allt plugg för en månad och återvända med ny motivation och kraft i mars?! Hur som helst, vi drar ju till Thailand om en vecka och jag längtar så jag dör! Ska ägna de sista dagarna hemma åt att sova ut om mornarna, ta det lugnt, ut och gå, småfixa här hemma och få ordning i lägenheten. Helt enkelt sånt där som jag inte orkat och hunnit ta tag i på sistone.
 
Har varit ute på en liten promenad i solen och tänkte nu göra mig en ordentlig frukost. Här får ni en bild på chokladbollarna jag gjorde igår, har fått någon slags (icke lämplig) craving på just det konstigt nog.
 
 

0 Replies to “NU HAR JAG EN HEL MÅNAD LEDIGT FRAMFÖR MIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *