SÅ MYCKET KÄRLEK

Vilken kille jag har! Strax innan åtta igårkväll smsade han att det stod en kasse utanför dörren, så jag stack ut huvudet och mycket riktigt, där stod en påse med en vacker blomma, kvällens middag och jordgubbar. När Patrik äntligen steg in genom dörren strax efter 22:00 så kunde även vi fira alla hjärtans dag tillsammans. Jag hade gjort i ordning lite ”medans-vi-lagar-mat-snacks” och lagt en flaska bubbel i kylen, så det avnjöt vi samtidigt som min karl stod vid spisen. Att sen få sätta sig i soffan med den man älskar mest, äta hans underbart goda fläskfilé med tillbehör, tända ljus och bara va tillsammans, var så mysigt! Patrik blev jätteglad när han fick öppna sitt paket, så det värmde i hjärtat och gjorde mig glad och se. Jag fick alltså en fantastisk kväll med min kärlek och jag är så lycklig lottad som får kalla honom för min.
 
Idag är det soft-mode på! Patrik blev inringd till jobbet redan vid åtta i morse, men är nu tillbaka och jag hoppas han får vara hemma resten av dagen. Det finns lite småpyssel att göra nu inför avresan som kommer allt närmare, men samtidigt är det skönt att veta att vi ligger så pass bra till med packning och förberedelser, så vi också kan ta det lite lugnt.
 
 

0 Replies to “SÅ MYCKET KÄRLEK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *