EN GOD MORGON

Måndag och ny vecka som även med andra ord betyder en dag närmare solsemester! Passade på att sova länge idag igen, himla skönt att ha lyxen och göra det. Har nu dukat upp för frukost som jag ska sätta tänderna i, gottgott. Inatt sover vi sista natten här hemma på ett tag, för att sen sova hos Patriks pappa innan vi ska in till flyget tidigt på onsdagsmorgonen. Och min tanke är att det alltid är skönt att komma hem till en städad lägenhet, så jag ska rota om lite här hemma idag och gå igenom packningen en sista gång, ordentligt.
 
Patrik var lagom stolt när jag fick in fina kommentarer om hans gulliga överraskning och vår fina alla hjärtans dag middag, så sträck på er fina läsare!
 
 

0 svar på ”EN GOD MORGON”

  1. Alltid skönt med sovmorgon. Och det är skönt och komma hem till ett nystädat hem 🙂

    Ja, det är faktikst bara jag som fixat med murgrönan, tog x antal timmar i och med mage och foglossning, men är glad jag kunnat gjort något jag med trots mitt tillstånd 🙂 Erik har sågat buskar och grävt där vi skall lägga marksten 🙂

  2. Håller med dig, finns inget skönare än att komma hem till en städad lgt när man väl har varit borta ett tag. hoppas ni får en bra resa 🙂

  3. Jag brukat också städa innan vi reser. För som du skrev så är det härligare att komma hem till ett städat hem 🙂
    Hoppas ni får det fint på resan 🙂

  4. Haha, blev typ as peppad och la in flera nya låtar i listan. Blev så peppad att jag också bara vill flyga och lyssna på musik, haha! 😉 Sjukt taggad av all musik nu. Hoppas listan är bra och att det finns något bra iaf! Ahhhh, så avundsjuk på dig. Vill också åka med!!!! 😉 Vi måste ses när du är tillbaka iaf!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *