TA DET LUGNT

IHHH. Vill ju bara ha onsdag nu så jag slipper den här resfeber-längtan som min pojkvän inte är lika förtjust i som jag. Han är kolugn och jag tvärtom. Jag tar beslut om allt, kontrollerar packningen femtioelva gånger, dividerar med mig själv om saker ska ändras eller om jag glömt något, checkar att passen är med trettiofem gånger, försöker fråga honom något fast jag vet att jag kan svaret på det redan och allt annat. Patriks svar: TA DET LUGNT.
 
Nåväl, jag ska dammsuga idag och fixa sista disken. Ikväll ska vi fira Patriks mormor som fyller år och sen sover vi hos Patriks pappa eftersom vi vill försäkra oss om att vi kommer upp imorgon, samt att vi får skjuts av honom till flygplatsen.
 
Handbagaget: kamera, mobil, laddare, pass, dokument, allergisprutor, headset x2, plånbok och kortlek.
 
 

0 Replies to “TA DET LUGNT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *