JAG ÄLSKAR FRUKOST

Jag älskar frukost och kan därför inte sluta tjata om det! Goda saftiga smörgåsar med grönsaker och cream cheese på, ihop med en stor god kopp kaffe är ljuvligt. Eller kokta ägg, uppskivad frukt, pannkakor, egg&bacon och en smarrig smoothie. Frukosten ska avnjutas ordentligt i vilken form som helst, för det är det viktigaste målet på hela dagen. På helgerna när vi går upp tillsammans så gör vi ofta gofrulle och dessa bilder knäppte jag på vår senaste söndagsfrukost.
 
 

0 svar på “JAG ÄLSKAR FRUKOST

 1. åh dina frukostar ser verkligen helt fantastiskt goda ut! 😀

  sv; åh bra att du kunde det 🙂 ja visst är den bra? älskar fan den låten! 😀

  hihi bara ärlig! 😀 haha i know, fattar inte hur jag lyckades med det xD har ni funderat ut vad ni ska fota för ’tema’ nästa gång? 🙂 jag och karln funderar på en candy-photoshoot! 🙂

  tack detsamma fina du! 🙂 kraaam <3

 2. wow, du får alltid mat att verka mer underbart!! 😀

  sv. jo…jag kollar på the nanny just nu men det är över youtube…vill se på netflix men de har tagit bort de 3 sista säsongerna.. 🙁 De fanns förut på netflix men nu finns bara säsong 1-3. 🙁

 3. Åh gud så gott det ser ut! Jag håller med dig om att frukost är bästa målet på dagen, jag älskar frukost och skulle kunna äta sån "mat" till både lunch och middag 😉 Min favoritfrukost är rågbröd med ägg och kaviar, ett knäckebröd med ost och gurka och en stor mugg kaffe – det är min standardfrukost på helgerna 🙂 Såå gott!

  ja när man jobbar heltid så hinner man inte så mycket på kvällarna, särskilt inte när jag gymmar eftersom jag är där nästan 2 h och sen tar det ju tid innan jag duschat, ätit och diskat :p Så blir inte mycket fritid sen, typ bara 2h nu mellan 20-22 innan det är sovdags. Hur mycket jobbar du? 🙂

 4. Jag är likadan – frukost är det bästa!! 😀 Går alltid upp en bra stund innan jag behöver för att kunna njuta längre 😀
  SV: ja det var det verkligen 🙂 Man ska ju fira allt man kan tycker jag 😉

  Jaa verkligen, det kommer mycket turister hit, mysigt tycker jag =)

 5. oh kan du komma och göra frukost till mig varje dag? 🙂

  Ja det var otur för mor min men det kunde gått värre så det var "tur" det bara var ett litet ben som gick sönder

 6. hehe ja det är det men det va inte meningen att ni skulle kunna lista ut det. xD jo den är riktigt bra men det är sjukt svårt att få in texten. :/ gillar inte det för jag brukar inte ha svårt med låt-texter. 🙁

 7. Vilken god frukost och håller med dig om att det ska vara en god och bra frukost. Skulle kunna leva på frukost, såååå gott!! 🙂 Dina smörgåsar är sjukt goda, iaf dom jag smakat! 🙂

 8. GAAADDD! frukost är så jäkla gott men jag orkar ju aldrig styra upp sådär fint som du! blir så arg på mig själv!! haha målet är att bli så rik att jag kan äta ute varje morgon 😉 bra mål va?!

 9. SV Ja men jag håller helt med =) Ska gå och göra något frukostliknande nu faktiskt, så jag står mig tills Henrik kommer hem =)

 10. Jag älskar precis som du frukost (och frukostinlägg som detta). Vilken lyxig frukost förresten, blir sjukt sugen på frukost bara av att titta på dessa bilder!

 11. Men wow så mumsigt det där såg ut då!

  Jag har förresten en tävling just nu på min blogg där man har chansen att vinna ett egendesignat mobilskal – du får väldigt gärna vara med och delta om du känner för det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp