KNÄPPER MINA FINGRAR

Måndag igen och jag har haft en sån bra start på veckan då jag lyckades väldigt bra på min muntliga examination i affärskommunikationskursen och smällde in ännu ett A i slutbetyg! Så jäkla skönt och ännu bättre att jag började veckan med insikten om att jag nu bara har en(!) enda kurs kvar innan jag är färdigutbildad ekonomiassistent. Det är galet ju, och så himla skönt!
 
Har ägnat resten av den här grå-regniga dagen i sängen med uppsatsskrivning eftersom jag vill få det gjort så fort som möjligt och då gäller det att ligga i minsann. Men med bra musik som sällskap flyter tiden ändå på ganska bra tycker jag och det underlättar verkligen.
 
 

0 svar på ”KNÄPPER MINA FINGRAR”

 1. men grattis till ytterligare ett a!! 😀

  sv; men åh, tack!! :’)

  ja det är roligt med bowling 🙂 ja, hemmamys är aldrig fel att ha! 🙂

  förstår att det är skönt att det börjar närma sig slutet och att det dessutom går så bra för dig! 🙂

  hoppas att du har fått en bra start på veckan! 🙂 <3

 2. svar: Tack så mycket! 😀
  Förstår det, inte så himla lätt att få A, det va inte lätt att få MVG heller när jag gick i skolan :p

 3. sv; bara ärlig! 😀

  ja du är duktig som har orkat slita och lagt ner så mycket tid på pluggandet, men du ser, det lönar sig i slutändan 😀

  härligt att höra! 🙂 ja det tycker jag att jag också har fått 🙂 <3

 4. Huuur i hela friden får du A:n heeela tiden? I högstadiet fick jag det ganska ofta, men har nästan inte fått ett enda A sedan jag började gymnasiet, så omöjligt :/ grattis!!!

  Sv: tack finis ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *