SÖNDAGSFIKA MED VÄNNER

Vi hade klockan ställd på åtta, men somnade om och vaknade upp närmare tolv! Hallelujah! Nu har vi precis vinkat hejdå till våra fina vänner som varit här på mysig söndagsfika och jag ska sätta mig med förberedelserna inför morgondagens muntliga prov i affärskommunikation. Fick förresten tillbaka kommentar och betygssättning på mina senaste inlämnade arbeten och till min lättnad fixade jag ett A på både powerpoint-presentationen som skulle gå enligt den klassiska dispositionsmodellen och på redovisningens svåra 3-delade uppsatsarbete! Blir så glad att mitt kämpande och slit lönar sig trots att motivationen har varit saknad de senaste veckorna.
 
 

0 Replies to “SÖNDAGSFIKA MED VÄNNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *