EN BRA START PÅ VECKAN

Måndag och den här nya veckan har börjat riktigt bra. Hade flyt på jobbet hela dagen och kom sedan hem till min kära sambo som hade lagat både mat och diskat en del av diskhögen. Så tacksamt från min sida! Jag har haft en riktigt trötthetsperiod den senaste tiden och som mitt blodprov visade förra veckan har jag järnbrist, vilket jag misstänkte. Dock har jag nu börjat min tremånaderskur med järntillskott, så förhoppningsvis vänder det snart och gör att jag kan komma ifrån den här känslan av att känna mig ”låg”. Hur som helst, imorgon har jag kvällspass och ska därför se till att åka in till stan och umgås med fina Bea på dagen, som jag längtat efter henne!
 
Har fler träningsbilder sen fotograferingen med Emmie, så jag slänger upp några till!
 
 

0 Replies to “EN BRA START PÅ VECKAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *