A CHALLENGE TAG

Blev utmanad av fina Johanna att svara på följande frågor, vilket jag gör mer än gärna!
1. Hur skulle du beskriva din blogg? Jag skulle beskriva min blogg som en livstils/vardags-blogg där jag skriver om det som faller mig in, gör lite mer personliga varianter av listor, bjuder med mig av min vardag och rabblar på om mitt egna företag. Jag delar även med mig av mycket bilder, gärna på inredning från mitt egna hem, mat och min webshop’s produkter!
2. Vad gillar du mest att blogga om? Jag älskar att göra listor eller svara på frågor, som ni säkerligen har märkt och det är för att det känns som ni får lära känna mig bättre på det viset. Åtminstone tycker jag så när jag läser listor hos er andra. Sen gillar jag att blogga om mitt företag och min sambo eftersom det är något som ni även tycks uppskatta att läsa om. I huvudsak vill jag skriva kloka och genomtänkta inlägg med bilder från systemkameran.
 
3. Vilka är dina favoritbloggar? Byter favoritbloggar hela tiden, men tittar alltid in på Blondinbella och Anna Kubels bloggar eftersom båda är två inspirerande kvinnor. Älskar inredningsbilderna som Anna tar dessutom, eftersom de är så underbart vackra och hennes hem ser ut som en dröm!
 
4. Har du några sommarplaner? Tråkigt nog inte, jag ska jobba hela sommaren. Men vill och hoppas att jag hinner med lite loppisar, strandhäng, goda grillmiddagar och får en bra och uppåtgående kurva för företaget!
 
5. Vilket är ditt drömresmål? Afrika. Jag har ju rest jorden runt men i Afrika har jag aldrig satt min fot ännu. Jag vill åka på safari-tripp, för det vore så galet häftigt! Nu ligger dock prio ett på att spara pengar för framtidens investeringar.
6. Vilket är ditt favoritsminkmärke? Nu kommer jag låta som världens tråkigaste människa för er alla smink-fans därute men jag köper bara billigt smink (t.ex H&M) för det funkar utmärkt för mig. Jag sminkar mig aldrig mer avancerat än med eyeliner, mascara, lite puder och kajal så därför mitt totala ointresse till att lägga mer pengar på just sminkprodukter. 
7. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Smilet kanske, är väldigt bra på att se glad ut (haha?) och det utgör nog en stor del av min utstrålning. Bra i serviceyrken dessutom, jag får ju le och vara glad mot människor!
 
8. Favoritfärg? Svart, vitt och gråa nyanser!
 
9. Vart shoppar du helst dina kläder? H&M, handlar oftast där då de också har så shoppingvänlig webshop att klicka hem saker ifrån.
 
10. Har du några tatueringar? Jajemän, två stycken! En på vardera handled. Den ena föreställer en matteformel då matematik alltid har varit ett ämne som har fascinerat mig och den andra är en jordglob för min fantastiska jordenrunt-resa som jag gjorde för mig själv när jag var 19 år gammal.
 
11. Vilken skönhetsprodukt skulle du inte klara dig utan? Mascaran, jag måste ha lite fylliga och markerade ögonfransar för att se någorlunda levande ut.
 

0 Replies to “A CHALLENGE TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *