MARCH TAG

Månadens färg: Så svårt att säga vilken som blev månadens färg, men för mig känns det som grått i olika nyanser har varit mars rakt igenom. Lite tråkigt kanske, men jag älskar det och tycker det är en sån vacker färg att blanda i olika toner!

Månadens citat: ”Låt det inte ta din energi”. Haft några incidenter under mars månad som jag nästan blir lite arg på mig själv för att jag tänker tillbaka på, till exempel kan jag tänka på varför någon spydigt ifrågasätter varför jag tappat två kilo i vikt den senaste tiden eller kommenterar mitt sätt att arbeta när jag vet att jag varit riktigt effektiv. Sånt kan gnaga i mitt huvud när det kommer från mina medmänniskor, jag tar åt mig lite väl och det gör mig så arg att jag gör det för såna struntsaker. Därför har jag haft ett litet mantra att upprepa för mig själv så fort jag kommit på mig själv att tänka tillbaka på dessa incidenter, nämligen att jag inte ska låta det ta min energi. Och ska fortsätta så, det finns så mycket energikrävande människor som jag bara vill kasta bakom mig, de är inte värda min tid.

Månadens favorithändelse: Selfien jag tog med farfar på hans 90-årsdag, såklart! Lite extra speciellt att det var hans första dessutom! Det var så himla roligt att han bara ställde upp sig bakom mig och log mot kameran så naturligt, som om det var något han gjorde varje dag med sina vänner!

Månadens dryck: Den här månaden har bara innehållit kaffe, i alldeles för stora mängder, trots min magkatarr. Har liksom varit mitt drivmedel för att överleva, speciellt den senaste veckan då jag jobbat så mycket och så långa pass.
 
Månadens detalj: Guldiga detaljer i alla möjliga former. Jag har ju gått från silver till guld allt mer och under mars slog jag till med att köpa hem vackra ljusstakar i guldfärg och bytt ut det silvriga här hemma. Den roséguldfärgade buddhan som jag visat på vissa bilder är också en riktig favoritdetalj från månaden som gått.
 
Månadens accessoar: Mina örhängen. Hur fina är de inte? Har dessutom unnat mig flera olika örhängen denna månad och jag behövde lite nytt till mitt smyckesskrin, så jag är så nöjd med de jag har spenderat pengar på under mars-månad.
 
Månadens låt: Finns ingen låt som jag riktigt förknippar med mars, för har knappt hunnit lyssna på någon musik alls. Det är poddar som gäller och Fredagspodden förblir min favorit, alla gånger!
 
Månadens projekt: Att överleva. Det har varit magkatarr, stress och en verklighet som hunnit i fatt mig. Jag har fått jobba mycket med mig själv och det här med att försöka finna en inre frid i de lugna stunder jag haft. Men går nu in i april med bättre självkänsla och hopp om en härligare tid.
 

0 Replies to “MARCH TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *