NJUTER AV FREDAGSKÄNSLAN PÅ EN TORSDAG

Det har varit en helvetes dag (eller egentligen hela veckan) på jobbet med en man kort och fullt av varor! Ni vet en sån där vecka då alla kollegor tycks ha drabbat av någon form av sjukdom och ingen extra kan ställa upp? En sån vecka har vi just nu och jag som egentligen skulle varit nästintill ledig denna vecka har nu gått till en ca 65-timmars vecka! Dra mig baklänges vad jag är mör redan nu och ännu är det fredag, lördag och söndag kvar! Dock hade jag storartade planer för denna lediga kväll (jobbat kväll sen i söndags, så känns rent av lyxigt att vara hemma redan efter fem och inte halv tio), nämligen att ta årets första glas rosévin! Ett måste när det är barmark, sol och vårkänslor i kroppen, så sagt och gjort, här sitter jag med ett glas Perfect Day och njuter medans maten puttras på spisen. Myser till det lite extra med finmiddag för mig och sambon bara för att jag har fredagskänsla idag och tycker att jag/vi är så värda det efter allt jobbande som vi haft senaste tiden! Njuter så in i bängen av livet just nu, trots att jag knappt vet vad jag heter eller vilken dag det är i min trötta hjärna.
 
 

0 svar på “NJUTER AV FREDAGSKÄNSLAN PÅ EN TORSDAG

 1. åh rosépremiär alltså, då äre vår minsann 😉 fördelen med sånna där jobbdagar du haft är ju att de oftast går snabbt. Hoppas du får en lugn, skön kväll nu!

 2. åh fy tusan, men ger fina pengar 🙂

  Tack är super nöjd med omändringen 🙂 Nu skall jag hitta en fin lampa och gardiner som passar in, vill inte ha det lila där..

 3. Det där vinet är så gott. En solig vår/sommarkväll på en balkong liksom. Så härligt!! :))

  svar: Tack för din kommentar tjejen. Att den kom från just dig var rätt awesome ^^

 4. Mysigt! Rosévin är grymt gott – speciellt under sommar och vår-tiden! Då man sitter i solen och njuter bara. Ungefär som med en iskall öl! 😀
  Men usch vilken vecka ni måste ha haft :/ låter inte alls roligt.. Jag hoppas verkligen att nästa vecka kommer att bli bättre samt helgen!

  Sv; kul att du gillade sammanfattningen på min mars-månad! 😀

  Tråkigt. Själv är jag ledig den här helgen och det är super skönt! Och dels också för att jag hamnade i bråk samt möte med chefen igår också, så det var en kämpig dag igår! :/

 5. Tråkigt att du fick en sådan veckan! Hoppas att du tar igen all din energi nu i helgen!
  Har just nu en veckans blogg tävling på min blogg, du får super gärna kika in om det låter intressant! 😀
  Kramar <3

 6. åh jag känner så väl igen det där. är inte alls kul när det är så på jobbet. vi kan också ha så vissa dagar då vi inte får in en vikarie ;o

  sv; vad roligt att du har varit där! 😀 nu blev jag lite avis på dig måste jag ju erkänna. hihi 😉

  ja men det är lugnt, gör nomineringen när du har tid. 🙂

  oj vad duktig du är som jobbar så mycket och långa pass dessutom! men skönt att veta att du får pengar i alla fall. och är ju tur att nästa vecka kommer bli lugnare 🙂 haha, ja jag klagar ju inte på att ha det så precis ;P hoppas att du får en fin helg trots massa jobb! 🙂 kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp