EN KOPP KAFFE

Har hela dagen gått runt med onsdagskänsla i kroppen, men det är ju bara tisdag! Ska jobba ännu två dagar innan jag får en dag ledigt och därefter en lite lugnare helg med bara ett lördagspass. Dessutom längtar jag så in i bängen efter brorsan som kommer hem till Gotland igen på fredagskväll efter 11 veckor i Åre, och han ska komma hit till mig och Patrik på söndag för massa mys med godsaker och häng i soffan. Tror att det är det som gör att jag går dagarna i förväg denna vecka, ligger liksom lite före i tiden för det jag ser fram emot sen mot helgen. Ikväll tänker jag i alla fall njuta av resterna från gårdagens nachos-middag, lite lugn i soffan, svara på kommentarer och sen ska jag ta tag i diskhögen, kanske. 
 
 

0 Replies to “EN KOPP KAFFE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *