DET GER ETT ANNAT DRIV

Det händer mycket kul på jobbet just nu, så dagarna bara svischar förbi trots att jag oftast jobbar långa jobbperioder på 6-8 dagar i sträck. Dels har jag fått lära mig en hel del nytt och sen mer ansvar i andra områden vilket jag tycker är så himla roligt, får ett helt annat driv när jag får utöka mina kunskaper med mer ansvarstagande uppgifter. Har en sak som jag ska avslöja närmare sommaren också, som har med jobbet att göra! Nu inväntar jag maj samt sommarschemat, som ska bli roligt och se hur det blir, samt bra för framförhållningen och planerandet av mitt egna liv.
 
Nedan ser ni produkter som ni hittar i min webshop på www.stylemood.se! Sminkväska i sammet (stor), pris 279 SEK, vit tvålpump i keramik för 169 SEK och svart/vita-mönstrade skålar som säljes i 3-pack för 129 SEK. In och kika vetja!!
 
 

0 Replies to “DET GER ETT ANNAT DRIV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *