I HUVUDET PÅ MIG JUST NU

Och ja, min lediga fredag försvann och ersattes med jobb mellan 07.30-13.30 istället och gav mig ytterligare (helt seriöst min tredje) 8-dagars jobbperiod på raken. Har typ inget annat i huvudet, så pratar man med mig och frågar vad jag gör i livet så kommer man få höra alla möjliga jobbhistorier och att jag vaknar, jobbar och sover repeat non stop. Eftersom jag är trött och seg i kropp och själ så bjuder jag på tre saker jag har i huvudet just nu!
 
– En lyxig utemiddag. Skulle gärna gå ut och unna mig någon god middag, det var så länge sen sist. Som tur är ska sambon firas nästa helg och då ska vi mysa till det med middag ute tillsammans med hans familj. Ser så fram emot det, på ett av våra favoritställen!
 
– Ledighet. Dagdrömmer femtioelva gånger om dagen om två dagars ledigt i rad för att hinna få ner pulsen och kanske försöka skapa någon slags helgkänsla även om det skulle vara ledigt mitt i veckan. Minns inte när jag hade någon form av skön ledighetskänsla senast och tiden bara springer iväg från mig. Bara få låta hjärnan ta lite semester, stänga av telefonen, ligga inomhus med mjukisbyxor på soffan, filmmaraton och hinna stå och laga mat i lugn och ro en kväll utan att varken jag eller sambon ska springa iväg på kvälls/natt-jobb. Det ni, vad jag hade uppskattat det.
 
– Att bror kommer hem! ÄNTLIGEN, 11 veckor iväg är fan en evighet. Sitter faktiskt i skrivandets stund på flygplatsen, där jag ska överraska honom när han kommer med flyget. Vill gråta av lycka! Och imorgon ska vi ha myskväll med tre-rätters och häng tillsammans, ska bli så härligt och som jag har längtat. Tänk på hans hemkomst sen han åkte, typ!
 

0 Replies to “I HUVUDET PÅ MIG JUST NU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *