MER SÅNT HÄR

Brorsan har varit här hemma hos mig och sambon i ett dygn och hängt! Vi har såklart firat hans hemkost med massa god mat och bubbel, sett filmer, snackat skit, skrattat en massa, ätit ännu lite till och fotat en sväng i kylan. Mer sånt här i livet, snälla!! Jag har en ledig söndag idag och tänker inte göra något annat än att fortsätta softa mig igenom denna dag och glömma allt vad måsten heter.
 
 

0 svar på ”MER SÅNT HÄR”

 1. svar: Ja, snö tillhör vintern och inte våren!!! Tråkigt, ja det har varit riktig vårvärme här där jag bor, upp till 15 grader varmt, och det skulle bara regna igår..

  Ja, det är skönt att ha mitt photoshop framför allt tillbaka igen 🙂

 2. Halloj där! Nu råkar det vara så att jag, tillsammans med hallon.se, har cirka världens bästa vårerbjudande till höjdpunkt på gång – därav letar jag efter studenter/unga/ungdomar som exempelvis, inte bara skulle vilja använda ett väldans prisvärt abonnemang, utan även skulle tycka det vore väldigt spännande att vara VIP-gäst under VÅRENS SKÖNASTE FEST i slutet av maj?
  Kika gärna in mitt blogginlägg: http://esinders.blogg.se/2016/april/hallon-var.html för mer information! 🙂

  Ha det bäst!
  /Elin

 3. Vad mysigt att du äntligen fick umgås med han och vad mysigt ni borde haft det! 🙂 Riktigt härliga bilder på er två också! <3

 4. Otroligt fina bilder! Låter jätte härligt att ha sin bror på besök. Vart bor han då? Pluggar han i en annan stad, är det därför han bor längre bort från dig och din familj? 🙂

  Sv; kul att du tyckte om inlägget! Uppskattas 😀
  Ja, men visst. Jag kunde dessvärre inte komma på något mer positivt med våren, men tyckte nästan att jag vägde upp dem bästa punkterna på våren så behövdes inte längre lista 😉

  Ja, det är inte illa. Jag har fått bli eventuellt aktivitetsombud. Komma på en massa aktiviteter för boenden och försöka få alla att vara med osv osv. Hoppas att det kommer att bli roligt om jag nu får bli det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *