ATT VAKNA TILL EN LEDIG LÖRDAG

Gud vad kul att ni gillar min nya leverantör och jag kan äntligen säga att jag fått hem alla grejer jag beställt! Håll utkik på www.stylemood.se, produkterna kommer upp under dagen!!
 
Hade en jättehärlig ledig fredag igår som jag tillbringade hos mina föräldrar i Västis med frukostfika och häng med mamma, uppackning av nya produkterna, ett besök i mosters mysiga butik och fika hos farmor och farfar. Sambon kom ut när han hade slutat jobbet och då avnjöt vi asiatisk middag runt bordet med resten av familjen där hemma. Snacka om att på riktigt bli påfylld av massa energi! Idag vaknade jag upp till ännu en ledig dag och vi startade den med en riktigt mysig våffelfrukost med färska jordgubbar och annat gott. Nu måste jag köra ett race med företagsjobb och fotografering, ligger lite efter med planeringen och bilder pga alla extrapass jag har haft de senaste veckorna! Ha en underbar lördag allihopa!
 
 

0 Replies to “ATT VAKNA TILL EN LEDIG LÖRDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *