STYLEMOOD’S NYA LEVERANTÖR, BROSTE COPENHAGEN

Jag får seriöst adrenalinrysningar av att bara läsa rubriken, tänk att jag äntligen vågar avslöja min nya leverantör som är självaste BROSTE COPENHAGEN! Det känns så megacoolt och det här är verkligen vårens stora satsning, jag ville ha ett mer exklusivt (men ändå prisvärt) varumärke i min webshop och det är precis vad Broste Copenhagens erbjuder! Tack vare en till leverantör på listan kan jag nu utöka sortimentet med ännu mer våriga nyheter och jag är så stolt över att kunna ta del av deras sortiment och få sälja så fina saker i min egna webshop!
 
För att ni ska förstå hur stort det hela känns för lilla mig så kan jag berätta att Broste Copenhagen har delar av sitt sortiment hos både Hemtex och RoyalDesign, många av deras produkter syns även i ett flertal inredningsmagasin för jämnan och massa bilder på vackra ting från BC florerar just nu bland härliga interiör-konton på instagram. VILKEN GREJ VA?!! Jag inväntar ännu min första beställning och för att göra er ännu lite nyfiknare så kan jag säga att det rör sig om vackra produkter i toner av silvrigt/grått, guldigt, grå marmor och blekrosa. Hur mycket mer vår 2016 kan det bli? Åh vad jag längtar till jag får packa upp allt, visa er och lägga ut det i webshopen. Vad tror ni, blir det bra?!
 
 

0 Replies to “STYLEMOOD’S NYA LEVERANTÖR, BROSTE COPENHAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *