TACK FÖR ALLA KOMMENTARER

Vilken onsdag! Jag fick hoppa in extra idag och jobba 07:45-17:00 och jag tror seriöst jag tappat huvudet någonstans under dagen, hade verkligen inte en enda lugn stund under alla timmarna. Sambon var åtminstone gullig och hade stekt pannkakor när jag kom hem, så nu ligger jag här på soffan både mätt och belåten. Ska hälla i mig lite kaffe så att jag åtminstone kan vara vaken några timmar till, samt ordna upp inläggen inför de närmaste dagarna. Och vet ni, tror minsann att jag avslöjar den nya leverantören imorgon… HUR SPÄNNANDE?!
 
Kul förresten att ni uppskattade min love-tag så mycket och tack för alla fina kommentarer om Patrik och mig!
 
 

20 Replies to “TACK FÖR ALLA KOMMENTARER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *