FÖRETAGSJOBB PÅ EN SÖNDAG

Söndagen är redan här och jag som trodde att tiden åtminstone kunde gå lite saktare nu när jag haft tre dagars ledigt, men nej såklart försvinner tiden ännu snabbare då. Dock jobbar jag inte förrän imorgonkväll vilket känns skönt då jag varken behöver gå upp tidigt eller har några speciella måsten på morgonen. Jag har haft en tuff vecka, så på ett sätt är jag glad att jag börjar mars med lugnare tempo och fler kvällspass än dagpass på jobbet. Då hinner man ändå göra lite under dagen om man skulle vilja, vilket är en jäkla fördel.
 
Jag har ägnat förmiddagen åt lite företagsjobb som att skriva ut några fakturor, packat tre nya beställningar från er kunder, uppdaterat StyleMood’s instagram/facebook och beställt in några nya grejer till webshopen! Är så glad att ni gör detta möjligt för mig, att jag får hålla på med det jag allra helst vill, ska ni veta! Och vill ni veta något annat?! Jag förlänger rean på ALLT kopparfärgat i webshopen på stylemood.se, så fortsätt fynda!
 
 

0 Replies to “FÖRETAGSJOBB PÅ EN SÖNDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *