NEW IN – VÅRKAPPA

Tog mig en sväng med mamma på stan igår och köpte vårens säkerligen bästa plagg, en kappa! Har länge gått och dragit i dem när jag varit inne på H&M och nu tog jag tillfället i akt och köpte mig en tunnare variant, i svart eftersom det är den färg som jag kommer mest överens med. Den är så snygg på också att jag inte kan vara annat än nöjd!
 
Sov ute hos mina föräldrar i natt, åt frulle och körde sen hem till lägenheten och sambon för häng här hemma. Att vi båda är lediga denna helg är rent av crazy, första helgen på hundra år ungefär. Vi har hunnit med en sväng till affären, planerat kvällens go-middag och sitter nu med/vid en varsin dator och håller på med vårt. Jag har lite smågrejer med banken att ordna då jag tappat bort mitt kontokort (igen, hehe), samt småfix med företagsjobb så att allt stämmer för månadens in- och utbetalningar!
 
 

0 Replies to “NEW IN – VÅRKAPPA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *