FORTSÄTT FYNDA KOPPARFÄRGAT I WEBSHOPEN

Onsdag och jag har både hunnit med att jobba, käkat pizza med Patrik och lite annat. Laddar för långpass imorgon, vilket kanske inte känns så lockande just nu men efter det har jag tre dagars ledigt och dessutom min första lediga helg på 10 veckor! Sa det till chefen här om dagen och han bara ”hur fasen kunde det bli så?!” och så tydliggjorde jag för honom att jag minsann inte tänkte svara om han ens försökte ringa under fredag, lördag eller söndag, vilket han garvade åt. Förstår ni att jag har jobbat varje helg sen jul liksom, så om inte är jag värd lite ledigt nu!
 
Både glasboxarna (säljs i set om 2) och triangel-ljusstaken är på rea i min webshop, in på www.stylemood.se och fynda nu! Glasboxarna kostar 79 SEK och ljusstaken 39 SEK!
 
 

0 Replies to “FORTSÄTT FYNDA KOPPARFÄRGAT I WEBSHOPEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *