VAR MED OCH TÄVLA OM EN MÄSSINGKORG FRÅN STYLEMOOD.SE

Har varit vaken sen 01 i natt eftersom jag inte kunnat sova och så jobbat 10-16 idag på det, så gissa om jag håller på att somna redan nu och att ögonen går i kors! Tänker faktiskt krypa ner i sängen om en liten stund, lika bra att passa på att sova när man väl kan känner jag och imorgon vill jag vara lite mer alert på jobbet än idag. Ni är så grymma förresten, fortsätt gärna rösta på min blogg på Besökstoppen!
 
Var med och tävla om en mässingfärgad trådkorg (den på bilden) från min webshop StyleMood.se hos fina @nliborius på instagram! Reglerna för att delta är superenkla och jag önskar alla er som redan är med och tävlar lycka till!
 
 

0 Replies to “VAR MED OCH TÄVLA OM EN MÄSSINGKORG FRÅN STYLEMOOD.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *