VAR MED OCH TÄVLA OM EN MÄSSINGKORG FRÅN STYLEMOOD.SE

Har varit vaken sen 01 i natt eftersom jag inte kunnat sova och så jobbat 10-16 idag på det, så gissa om jag håller på att somna redan nu och att ögonen går i kors! Tänker faktiskt krypa ner i sängen om en liten stund, lika bra att passa på att sova när man väl kan känner jag och imorgon vill jag vara lite mer alert på jobbet än idag. Ni är så grymma förresten, fortsätt gärna rösta på min blogg på Besökstoppen!
 
Var med och tävla om en mässingfärgad trådkorg (den på bilden) från min webshop StyleMood.se hos fina @nliborius på instagram! Reglerna för att delta är superenkla och jag önskar alla er som redan är med och tävlar lycka till!
 
 

0 svar på ”VAR MED OCH TÄVLA OM EN MÄSSINGKORG FRÅN STYLEMOOD.SE”

  1. Åh det är så drygt när man inte kan sova! :/ Hoppas du sover bättre inatt!

    svar: Tack för din kommentar! Det är ju liksom precis det jag vill. Att han ska vara beredd. Det är när man överrumplas av ångesten eller känner att den inte tas på allvar som paniken joinar in och sabbar allt. Jag vill liksom bara kunna ta hans hand och så vänder han sig om med mig och ser till att jag får komma ut och ta luft. Något som de senaste 2 dagarna har bevisat är nog för att jag ska palla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *