HEJA STYLEMOOD.SE OCH VÅRENS SATSNING

Äntligen fredag säger ni, men här ska jobbas både ikväll och på söndag, samtidigt som sambon har natthelg, så jag har inga överdrivna fredagskänslor. Som tur är har jag en betydligt lugnare vecka nästa vecka, vilket kommer kännas skönt nu när jag har kombinerat en mensig förkylningsvecka med 5 extrapass på 4 dagar.
 
Har åtminstone sen igårkväll haft tid att färdigställa StyleMood’s nya (och tidsrena) logga, mailat fram och tillbaka angående ny leverantör (håll i er, jag ska avslöja det så snart allt är helt färdigt) och beställt in nya prylar via dem. Kan knappt tro det själv, men vad bra det blir och kan knappt bärga mig till att jag får presentera det nya utbudet och leverantören! Detta är vårens stora satsning och jag hoppas innerligt att den ska gå hem hos er som är mina kunder.
 
Lampsockeln hittar ni i webshopen för 249 SEK, stylemood.se.

0 Replies to “HEJA STYLEMOOD.SE OCH VÅRENS SATSNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *